Всі зимові свята непомітно підкрадаються в гості до дніпрянам. Всі вже з нетерпінням чекають головне свято зими - Новий рік. На це свято всі воліють залишатися вдома, однак не у всіх дорослих це виходить. На щастя, коли ти дитина, чи школяр у тебе є канікули, і ти всі зимові свята може бути вдома в очікуванні дива.

Вже зовсім скоро дніпровські школярі підуть на канікули, в 2019 році вони почнуться з 23 грудня і триватимуть до 7 січня 2020 року. Дніпровські школярі будуть відпочивати трохи більше двох тижнів, передає РБК-Україна.

Ілюстративне фото

Але також варто відзначити, що навчальні заклади мають право самостійно визначати, коли школярі підуть на канікули. Але тут теж не все так гладко, тривалість канікул у зимовий період не повинна перевищувати 30 днів.

Але все ж дніпровські діти зможуть повністю насолодитися святами, адже канікули як раз випадають на усі головні зимові свята – Католицьке Різдво (25 грудня), Новий рік (31 грудня), православне Різдво (7 січня).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Києві на Софійській площі відкриють телепорт в Лапландію на час новорічних свят.

Як повідомляв портал Знай.ua , напередодні Нового 2020 року в Україні перенесуть робочі дні з 30 і 31 грудня на 21 і 28 грудня відповідно.

Також портал Знай.ua писав, з яким столом потрібно зустрічати Білого Щура в новорічну ніч.