Дніпряни починають готуватися до Нового року та Різдва - поки дорослі зайняті купівлею подарунків, діти з нетерпінням чекають появи в домі головної "героїні" свят - ялинки.

Про це повідомляє "Днепровская панорама" та розповідає, де і за скільки можна придбати вічно зелену красуню.

У повідомленні наголошують, що лісгоспи повністю готові забезпечити жителів міста головним новорічним атрибутом.

Де і за скільки у Дніпрі купити ялинку, фото: Днепровская панорама

Про це перший заступник начальника Дніпропетровського лісового та мисливського господарства Валерій Величко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Лісгоспи готові до новорічної кампанії. Про місця продажу повідомить міська рада Дніпра. Ціни залишилися на рівні минулорічних і залежать від розмірів і товарного вигляду дерева. Мінімальна вартість становитиме 60 грн", — повідомив головний лісничий.

Ялинок вистачить для всіх, фото: Днепровская панорама

Однак цього року ялинки мають яскраво виражений жовтий відтінок - скоріш за все, на забарвлення вплинула погода або ж брак чогось для кольору в землі.

Також посадовець повідомив, що на всіх ялинках будуть розміщені чіпи або стрічки зі штрих-кодом. Відсканувавши цей код можна дізнатися, звідки привезено дане дерево.

Нагадаємо, цьогорічною тематикою святкової локації на Софійській площі стане казка про Лускунчика.

Як повідомляв портал Знай.ua , напередодні Нового 2020 року в Україні перенесуть робочі дні з 30 і 31 грудня на 21 і 28 грудня відповідно.

Також портал Знай.ua писав, з яким столом потрібно зустрічати Білого Щура в новорічну ніч.