У Дніпрі за добу автозлодії викрали відразу кілька машин.

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч з 27 на 28 листопада руки грабіжників дісталися до Mazda 6 і ВАЗ-2106. Примітно те, що обидва автомобілі були припарковані у дворах на вулиці Немировича-Данченка. Також за словами правоохоронців, напередодні з двору на Запорізькому шосе зник червоний ВАЗ-21063.

Власник білої Mazda 6, Олександр розповів, що його автомобіль знаходився в одному з дворів на Немировича - Данченка з 23:00, а близько 5:00 авто зникло.

"Іномарка з держномером АЕ 0312 мала кілька відмітних ознак. Так, на задньому склі авто була наклеєна реклама інтернет-магазину, а на лобовому склі, з боку пасажира, — велика тріщина", - розповів Олександр.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За добу в Дніпрі викрали кілька автомобілів фото: Інформатор

Чоловік просить мешканців Дніпра допомогти в пошуках і навіть обіцяє винагороду за допомогу. Якщо ви вбачили автомобіль Олександра, то прохання повідомити про це за телефоном (067) 523-50-95.

Другий випадок стався також на вулиці Немировича-Данченка. Власник бежевого ВАЗ-2106 розповів, що залишив автівку у дворі ввечері 27-го, а вранці близько 8:00 машина зникла. Відомо, що на даху авто був скляний люк, який не відкривався.

Правоохоронці займаються пошуком викрадених авто, проте допомогти можуть всі жителі Дніпра. Якщо ви помітили один з автомобілів на вулицях міста — сміливо повідомляйте на спецлінію "102".

Нагадаємо, що в Одеській області автомобіль швидкої допомоги заглох, коли приїхав на виклик.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі сталася смертельна ДТП два автомобілі зіткнулися лоб в лоб.

Також Знай.uа писав про те, що на трасі Київ-Чоп сталося смертельне ДТП, зіткнулися вантажівка і автобус.