З ранку та до самого вечора небо в Дніпрі буде приховано за хмарами. Нічний дощ зі снігом вранці ослаб. Вдень на якийсь час опади припиняться, а ввечері очікується дрібний сніг.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 3 грудня вологість повітря в Дніпрі складе від 89 до 95%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -2 до 0 градусів. Синоптики попереджають про замерзанні дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

Погода в Дніпрі

Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 07:11, а захід можна побачити у 15:48.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

3 грудня вшановується пам'ять святителя Прокла. Особливою проблемою у минулі часи були дороги, оскільки суха осіння погода уже закінчилась, а санний шлях ще не налагодився, говорили: "Матінка-зима ще снігом дороги не припекла", "Не чекай у цей день від дороги пуття".

По погоді 3 грудня наші пращури судили про погоду на 3 червня — якщо піде сніг, то через півроку бути дощу.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.