У Кривому Розі чоловік ледь не підірвав багатоповерховий будинок, коли змішував хімікати для святкових хлопавок.

Про це повідомляють "Надзвичайні новини ICTV".

У Кривому Розі місцевий 52-річний житель хотів порадувати свою родину та сусідів на Новий Рік, він намагався власноруч виготовити феєрверки. Але в результаті розніс свою квартиру та ледве не зруйнував багатоповерхівку. Мешканці багатоквартирного будинку одразу й не зрозуміли, що сталося і в результаті чого виник вибух.

Очевидець Сергій, розповів, що відчував у момент вибуху.

" Почув крик від сусідів, відразу не зрозумів, що сталося. А потім вийшов подивитися, що сталося, а тут уже всі повибігали і побачили клубок диму, зрозуміли, що пожежа почалася. Почав допомагати гасити, я туди води линув, а воно ще дужче спалахнуло", - розповів Сергій.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Очевидець Сергій

На щастя ніхто із мешканців в результаті вибуху не постаршав, окрім самого піротехніка. Наразі він знаходиться в реанімації у вкрай важкому стані. У нього численні опіки другого та третього ступенів.

Нагадаємо, українські військові показали, як розміновують Петровське.

Як повідомляв Знай. ua, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Також Знай. ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.