У Дніпрі в супермаркетах продають зелену курку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Так, дніпрянин Дмитро Рудницький розповів, що в одному з популярних супермаркетів йому вдалося сфотографувати зелену курку, яку продають по акції. Цей інцидент стався на 12 Кварталі.

У Дніпрі в супермаркетах продають зелену курку


Співробітниця клієнтського сервісу VARUS відреагувала на несвіжу курятину в магазині. І розповіла, що вони розбируться в причинах ситуації, що ситуації.

"Така ситуація неприпустима! Ми докладніше розберемося в причинах такої ситуації, щоб вжити заходів. Дякую, що звернули нашу увагу, — написала співробітниця Марія Мельник.

Варто відзначити, що зелене м'ясо свійської птиці буває з причин:

- При неправильному забої птиці розлилася жовч.
- Іноді таке буває при вирощуванні курей в клітці або на підлозі при недостатній кількості підстилки. В цьому випадку утворюється намин.
- Намин — це результат механічного подразнення тіла бройлера, найчастіше об сітчасту підлогу або край годівниці, якщо вона встановлена на неправильній висоті.
- Іноді зустрічається намин і інфекційної природи, наприклад мікоплазма може спровокувати появу наминів.

Нагадаємо, що у Миколаєві сталася дуже дивна історія. Місцевий житель Володимир, показав українцям, як у супермаркеті АТБ співробітники нахабно порушують режим зберігання молочної продукції.

Як повідомляв портал Знай.ua , продуктовий набір пересічного українця стає розкішшю з-за стрімкого зростання цін на головні продукти.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що мережа супермаркетів "АТБ" продовжує псувати нерви і настрій своїм покупцям.