У Дніпрі 14 грудня очікується досить тепла, але хмарна погода. Протягом дня час від часу буде пускатися дрібний дощик, зазначають на сайті Sinoptik.

Вдень температура повітря підніметься до 5 градусів тепла, а вночі опуститься до 3 градусів вище нуля.

Найтепліше 14 грудня у Дніпрі було в 1957 році, більше 10 градусів. А найхолодніше - у 1933 році, коли мороз досяг 21 градуса.

Погода в Україні 14 грудня, Укргідрометцентр

Народ в цей день почитав святого пророка Наума, якого вважали покровителем освіти. В цей день, 1 грудня за старим стилем) починали вчити дітей читати і писати. Говорили, що «Наум наведе на ум».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вважалося, що якщо взимку ранкова зоря швидко гасне - на холодну погоду, а коли вечірня раптово зникає - на відлигу. Збіглися хмари в одну купу - чекай поганої погоди.

Сова шугає і стогне – наближаються холоди. Повітря над лісом посинів – скоро потеплішає. Якщо замовкли домашні птахи - перед метелицей. Ворони сідають на гілки «компаніями» - буде хуртовина.

Якщо ворони летять ближче до людських осель, то буде холодно, а якщо від них – то скоро потеплішає. Якщо ворони виписують в небі кола, то це на заметіль, а якщо сидять на гілках і ховають голови, то це на мороз.

Як повідомляв Знай.uа багато людей дуже бояться високосного року. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.