У Кривому Розі на Дніпропетровщині чоловік спостерігав страшну картину - просто по дорозі через проїжджу частину повзла літня жінка.

Подробиці та фото опублікував очевидець Валентин Шушарін на своїй сторінці у в Facebook.

Валентин їхав вранці в магазин і помітив, що дорогою повзе літня жінка. Він зупинився і запитав, що сталося. Та досить різко відповіла, що повзе в магазин за хлібом.

У Кривому Розі чоловік став очевидцем страшної пригоди, фото: facebook

Шокований очевидець допоміг пенсіонерці, сходив купив хліб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як з'ясувалося, 9 років тому її збила машина, і жінка залишилася нікому непотрібним інвалідом. Візочок у неї є, але вона живе на другому поверсі і не може самостійно її спустити, доводиться повзати. А сусіди вже не хочуть допомагати, мовляв набридла своїми проханнями.

"Сьогодні вранці я їду на роботу і спостерігаю картину - в районі НКГОК по пішохідному переходу через дорогу на руках повзе жінка по калюжах і багнюці. Зупинившись і підійшовши до неї, дізнався, що вона повзе в магазин (приблизно 500 метрів" за хлібом, скажу так, відреагувала вона дуже різко на моє запитання "що сталося?". Попросив її залишитися на зупинці, сходив і купив їй хліб. Повернувшись, вийшло із неї трохи поговорити. 9 років тому її збила машина і з того часу вона інвалід і таким чином пересувається. Інвалідне крісло у неї є, але вона живе одна і на другому поверсі, а отже не може його спустити. Найбільше мене вразило те, що переді мною їхали дві машини і обьехалі її посеред дороги, після проїхали ще кілька машин. Що ми хочемо змінити, якщо просто проїзджаємо повз такого видовища і їдемо далі? Це не реклама, просто ми про такі люди. Якщо раптом хто хоче і може допомогти якимось чином, вона живе по вулиці Обогатительная 82. Їй досить просто сходити за продуктами. Сусіди її вже ігнорують, оскільки "дістала з проханнями". 9 років звичайно багато, але де наша соціальна допомога? Адже їй необхідно досить мало", - пише автор публікації.

Скріншот facebook

Нагадуємо, що в Дніпрі в одному з супермаркетів АТБ місцева мешканка купила пакет рису, який просто розчинився під час варки.

Як повідомляв Знай.uа таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".

Також Знай.uа писав про те, що знижка залишить без грошей: супермаркет "обрадував" новою ціною, українці обімліли від нахабного обману.