Ремонт аеропорту в Дніпрі знову затягується через те, що відмовили переможцю тендеру.

Про це стало відомо з системи публічних закупівель Prozorro.

3 грудня відбувся аукціон, і його переможцем стала компанія "Прогрестех-Україна" з Києва. Але, договір на реконструкцію аеропорту в Дніпрі так і не уклали, кваліфікаційна комісія відмовила всім учасникам торгів, включаючи переможця.

Ілюстративне фото


Фірма "Прогрестех-Україна" готова була виконати роботи за 14,9 млн., при стартовій оцінці в 26 млн. грн. Варто відзначити, що кваліфікаційна комісія договір так і не уклала. Відхилили пропозицію не тільки переможці, але й інших учасників торгів.

Нагадаємо, Зеленський "розніс" чиновників на нараді в Тернополі: "Де вони?" відео.

Як повідомляв Знай.uа , золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.

Нагадаємо, що спікер Верховної Ради спочатку ознайомився з проектом реконструкції Міжнародного аеропорту "Дніпро" і назвав дату завершення реконструкції.