Мер Дніпра Борис Філатов запросив до себе додому депутатів на новорічний корпоратив.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У середу, 18 грудня мер Дніпра Борис Філатов зі своїми заступниками та депутатами Дніпровської міськради відсвяткували Новий рік. Філатом написав, що перший новорічний корпоратив у цьому році вони відсвяткували у нього вдома відразу після сесії міської ради.

"Традиційне щорічне фото не вийшло. Деякі після журналістських "розслідувань" вирішили нас проігнорувати. Робота у них, виявляється. Але не вийде. Якщо треба, то знайдемо з-під землі", — написав міський голова.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також мер Дніпро звернувся до своїх підписників з проханням залишити всі політичні баталії і просто насолодитися прийдешніми святами.

"Дорогі френди і підписники, всі мої 250 тисяч, давайте залишимо політичні баталії. Новий Рік вже скоро. Новий Рік і нові надії. Все буде добре", - написав Філатов.

Первый новогодний корпоратив у меня дома после последней сегодняшний сессии горсовета. Традиционное ежегодное фото не вышло. Некоторые после журналистских «расследований» решили нас проигнорировать. Работа у них, оказывается. ... Но не получится. Если надо, то найдём из-под земли:)) ... Дорогие френды и подписчики, все мои 250 тысяч, давайте оставим политические баталии. Новый Год уже скоро. Новый Год и новые надежды. ... Все будет хорошо:)))

Geplaatst door Borys Filatov op Woensdag 18 december 2019

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.ua , Філатов зробив чиновникам останнє китайське і посадив на олівець. Подивимося .

Знай.ua писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.