Главу Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександра Бондаренка засікли на зйомках популярної в Росії телепередачі «Давай одружимося», яка виходить на «Першому каналі». Відповідне відео опублікували в соцмережах.

Треба відзначити, що на той момент Бондаренко ще не був держчиновником – зйомки проходили в 2012 році. На оприлюднених кадрах зовсім ще молодий 26-річний хлопець розповідає про свої мрії та невдалий курортний роман, який розбив йому серце.

Герой, який прийшов до студії в пошуках «тієї, єдиною», повідомив, що є співробітником великої закордонної фінансової компанії. Крім того, Бондаренко - кандидат у майстри спорту з плавання.

Ведучим українець зізнався, що вже відчував справжні почуття до дівчини, з якою познайомився на відпочинку. Однак курортний роман закінчився крахом: кохана Бондаренко вийшла заміж за іншого.

При цьому ведуча програми Лариса Гузєєва зазначила, що "хохли – вони ласкаві".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Додамо, що зараз Бондаренко одружений: його дружина Регіна має російське громадянство і володіє фірмою "Юнілівер Русь", яка зареєстрована в РФ.

Нагадаємо, Міненерго законопроект з ВДЕ зупинить розвиток "зеленої" енергетики, – УВЕА.

Як повідомляв Знай.иа, Слуги прийняли закон з правкою Геруса, яка закріпила імпорт електроенергії з Росії та Білорусі.

Знай.иа писав, Пальчевський показав найгірший сценарій для Зеленського: "Буде знаходитися в...".