Дніпрянам варто побувати сьогодні на головній площі міста: там з концертом, піснями і танцями відбудеться відкриття новорічної ялинки. Про це повідомляють у «Інформаторі».

Як стало відомо, ялинку на площі Героїв Майдану запалять сьогодні ввечері, о 18:00. Після того, як пухнаста красуня нарешті засяє всіма своїми вогнями, городян порадують концертом популярної української співачки Тоні Матвієнко. Весь виступ зірки триватиме не більше години.

Разом з тим на Європейській площі відкриють резиденцію Санта Клауса з фотозонами, різдвяної ярмарком, аніматорами та конкурсами. Не менш розмашисто будуть гуляти в цей день і в парку Глоби.

Дніпрянам радять спланувати свій день заздалегідь, щоб не пропустити усіх святкових заходів, запланованих на суботу, 21 грудня, в центрі міста. Крім того, зверніть увагу на роботу міського транспорту: маршрутки, і трамваї будуть забиті пасажирами, поспішають до центру.

Нагадаємо, на Софійській площі у Києві запалили головну ялинку країни: як це було.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Полякова незвично прикрасила ялинку до Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що жителям міста Шумськ у Тернопільській області показали ялинку з чотирьох тисяч круасанів.