Мер Дніпра Борис Філатов натякнув що команда прем'єр-міністра України Олексія Гончарука "вбили розвиток регіонів".

Про це Борис Філатов написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Борис Філатов заявив, що в Україні утворилася черга за бюджетними грошима. Через таку ситуацію міська влада не може виконувати свої обіцянки вчасно. Філатов зазначив, що місцевого самоврядування це торкнеться лише в частині Держфонду регіонального розвитку (ДФРР), але невідомо, що буде далі.

Скріншот

“Хоча і так не солодко. Соцеконом на території ці хлопчики на самокатах вже вбили, ДФРР – ставайте в чергу за грошима. По всій країні зупинено сотні будівництв: лікарні, школи, дитячі садки, які місцеве самоврядування будувало спільно із держбюджетом або за його рахунок”, – зазначив Філатов.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто нагадати, що раніше прем'єр-міністр України Олексій Гончарук влаштував екскурсію на самокаті в урядовому будинку. Ця подія набула нечуваного розголосу та резонансу після чого навіть стала мемом.

Документ

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.иа, Разумков відповів про зарплати для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.иа писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.