У Дніпрі невідомі пограбували один з місцевих продуктових магазинів. Злодії винесли безліч ковбас, однак гроші залишили в касі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У ніч на 26 грудня на спеціальну лінію 102 надійшов виклик про те, що невідомі пограбували магазин "Петриківка". Цей магазин розташований на проспекті Олександра Поля. Що цікаво з магазину винесли багато продуктів, у тому числі і різні ковбаси, а гроші залишили недоторканими.

У Дніпрі невідомі пограбували магазин Фото: Інформатор

Правоохоронці оперативно прибули на місце події і з'ясували, що зловмисники зламали двері та розкрили ролети для того, щоб поспасти всередину магазину. В будівлі магазину в касі знаходилися гроші, проте злодії їх не чіпали. Їх більше цікавили продукти, зловмисники винесли з магазину безліч різних ковбас.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Дніпрі невідомі пограбували магазин Фото: Інформатор

Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події, а також встановлюють особи зловмисників. Ведеться слідство.

Нагадаємо, у Харкові затримали російського "злодія в законі"

Як повідомляв портал Знай.uа під Одесою злодій пограбував в'язницю

Також Знай.uа писав, у Львові пограбували чоловіка з рюкзаком грошей