У Дніпрі місцевий житель вирішив створити справжнє новорічне диво і вирішив роздати перехожим безкоштовні ялинки. Така ініціатива дніпрянина припала до душі містянам.

Про це повідомляє 112 Україна.

Дніпровський підприємець вирішив подарувати новорічний настрій всім навколо. Щоб Новий рік пройшов як слід він вирішив безкоштовно роздати головний атрибут свята - ялинку.

Але не всім бажаючим можна отримати безкоштовну ялинку. Підприємець роздає їх тільки людям з інвалідністю, літнім людям та багатодітним. Щоб отримати такий подарунок – необхідно показати продавцю підтверджуючий документ. Але він настільки добрий, що вірить людям на слово і не завжди просить показати документи.

У Дніпрі чоловік безкоштовно роздає ялинки

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Підприємець Сергій Осипенко робить таку акцію вже другий рік поспіль. В минулому році до свята не встиг пропадати всі ялинки тому вирішив роздати. Ну а в цьому році закупив цілу вантажівку для безкоштовної роздачі.

У Дніпрі чоловік безкоштовно роздає ялинки

Безкоштовно роздають ялинки в районі Підстанції на зупинці "Запорізьке шосе" (біля McDonalds).

Нагадуємо, що нещодавно київські пожежники створили незвичайний корпоративний календар на наступний рік.

Як повідомляв Знай.uа , День святого Миколая 2019: як відсвяткувати з дитиною, куди піти і афіша в Києві.

Також Знай.uа писав про феєричному відкритті головної ялинки і не тільки: що чекає на киян у День святого Миколая.