Подвійна трагедія сколихнула рідне місто президента Володимира Зеленського - увечері 31 грудня рятувальникам двічі довелося виїжджати на виклик у Центрально-Міському районі Кривого Рогу – сусіди турбувалися, чому жінки не виходять на зв'язок.

Фатальні подробиці повідомляє "Днепровская панорама".

Так напередодні новорічної ночі 31 грудня, в 19-47 на вул. Церковної, 1 в Кривому Розі сусіди викликали поліцію — 78-річна жінка тривалий час не виходила на зв'язок.
Прибулі рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері, щоб допомогти потрапити в квартиру медикам швидкої і поліцейським.

поліція, швидка допомога
поліція, швидка допомога

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Господиня квартири було виявлено у ванній кімнаті мертвою, наразі причина смерті пенсіонерки невідома. Тіло відправлено на судмедекспертизу.

О 20.30 того ж дня аналогічний надійшов виклик за адресою: Миколаївське шосе, будинок 10, де на зв'язок не виходила 57-річна жінка.
Рятувальники відчинили двері, криворожанка виявлена мертвою у власній постелі.
Тіло відправлено на судмедекспертизу, слово за медиками.

Нагадаємо, у Москві невідомі відкрили вогонь по людях біля будівлі ФСБ

Як повідомляв портал Знай.ua, у США підліток відкрив стрілянину в школі, багато поранених

Також Знай.ua писав, стрілянина в центрі Москви: ЗМІ повідомляють про загиблих, а МВС каже, що "их там нет".