Дніпровські медики в лікарні імені Мечникова врятували бійця з кульовим пораненням.

Про це написав на своєю сторінці в соціальній мережі головний лікар лікарні Мечникова Сергій Риженко.

Нещодавно в дніпровську лікарню Мечникова доставили бійця з кульовим пораненням. 41-річний Роман, боєць родом з Луцька, отримав важке снайперське кульове поранення біля селища Водяне.

У Дніпрі врятували бійця


Медики розповіли, що куля розірвала плечову артерію і розбила грудину. У бійця було мало шансів залишитися живим і зберегти руку. Медики оперативно стабілізували його стан, поставивши судинний протез та зупинивши кровотечу. Медики відзначають, що боєць втратив більше двох літрів крові.

"Ризикуючи в негоду, доставили в Дніпро у Мечникова. Реанімація. Операції позаду. З нетерпінням чекає зустрічі з дружиною, донькою Євою, сином Северином і мамою, з надією про майбутнє щастя. Як пам'ять, просить забрати кулю, яка ледь не позбавила його життя", — написав Сергій Риженко.

Нагадаємо, українські військові показали, як розміновують Петровське.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені.

Також Знай. ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.