Сонце в цей день в Дніпрі буде рідко з'являтися з-за хмар. Вночі почався дощ зі снігом, але ближче до ранку він закінчився. Більше цього дня опадів не очікується.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер 23 січня вологість повітря в Дніпрі складе від 51 до 90%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -3 до +1 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Дніпрі


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 07:17, а захід можна побачити у 16:25.

23 січня вшановується пам'ять святителя Григорія, єпископа Нисського. У народі цього святого називали Літовказівников, тому що природні явища цього дня вказували на погоду майбутнього літа.

Якщо у цей день буде іній на деревах і стогах, то літо буде мокре і холодне. Якщо вітер дме з півдня — літо буде грізне. Якщо наші пращури у цей день спостерігали іній, то вірили, що 15—16 липня буде дощ.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще