Цілорічний безкоштовний проїзд школярів Дніпра – таке рішення прийняли депутати міськради.

Безкоштовний проїзд в електротранспорті для школярів затвердили депутати на черговій сесії дніпровської міськради. За це рішення проголосували всі присутні на сесії 49 депутатів. Згідно з прийнятим рішенням, при пред'явленні учнівського квитка - проїзд в трамваях, тролейбусах і на метро буде безкоштовним. В міських автобусах та маршрутках школярі зможуть їхати зі знижкою 25%. Тепер рішення про пільговий проїзд школярів поширюється на всі дні – і вихідні, і у свята, і канікули в будь-який час доби. Це означає, що тепер автобусах з 25% знижкою можна тепер їздити завжди, а не тільки в будні, як було раніше.

А от студенти зможуть купувати проїзні зі знижкою 50%. Ця пільга діє для студентів денної форми навчання в період навчального року, але знижка буде й у вихідні та у свята, пояснив секретар міськради Олександр Санжара.

Рішення має набути чинності найближчим часом. Раніше повідомлялося, що воно запрацює з 20 лютого, але дату перенесли.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Що за пільги і як ними користуватися:
  • Абсолютно всі школярі будуть безкоштовно їздити у трамваях, тролейбусах, метро цілорічно. Але для цього завжди при собі повинен бути учнівський квиток.
  • Студенти зможуть придбати проїзні зі знижкою в 50 %. Ця пільга діє тільки на період навчання.
  • В маршрутках знижка для школярів буде 25% і дійсна вона цілий рік. Для цього потрібно пред'являти учнівський квиток.

Нагадаємо, раніше У Харкові Е-ticket запускають "вогнем і мечем", про пільги можна забути

Як повідомляє портал «Знай.ua» Школяр? Плати! Львів'янам загрожує неприємне ноу-хау

Також «Знай.ua» писав, що У Києві школярки розправилися з "новенької" серед гаражів, відео дитячій жорстокості