Мер Дніпра Борис Філатов похвалився дружиною, якій вдалося підкорити найвищу гору Південної Америки – Аконкагуа. Про це він написав у своєму каналі в месенджері Telegram.

"Хто ще не знає, Марина, моя дружина, таки взяла Аконкагуа. Найвищу вершину Південної Америки. Семитисячник. На шквальному пронизливому вітрі і -20 градусах морозу. При кисневому голодуванні і після майже семи добі без зв'язку", – зазначив він. Він додав, що дружина не виходила на зв'язок впродовж майже тижня, і це неабияк його хвилювало: у попередній групі альпіністів, які підіймалися на цю гору, сталася трагедія – дівчина травмувалася і загинула через втрату крові.

Фото: Telegram Борис Філатов

«21 лютого, о 15:30 за аргентинським (о 20:30 за українським) часу я стояла на вершині гори Аконкагуа, висотою 6962 метри. Ну, як стояла. Лежала без сил біля металевого хреста, встановленого на вершині. Останні 20 метрів далися мені так важко. Але ж мав бути ще спуск. Ви ж пам'ятаєте, я вам розповідала, успішним вважається підйом, тільки разом зі спуском », - написала в свою чергу дружина Філатова.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Нагадаємо, дружина Філатова запалила на курорті, мер Дніпра розколовся на всю Україну: "25 років живу з роботом".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом.

Також Знай.uа писав, Зеленський в США дав переконливий відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".