У Дніпрі сталася страшна трагедія – маленькій дитині вибухом відірвало руку. Про це повідомляють у «Інформаторі».

Наголошується, що все сталося сьогодні, 29 лютого, вранці, близько 11:00, на Рубіновому бульварі. Восьмирічний хлопчик гуляв у посадці неподалік від свого будинку і знайшов невідомий предмет. Припускають, що це міг бути фрагмент снаряда часів Другої світової війни. Малюк, нічого не підозрюючи, вдарив по знайденій залізці цеглою.

Пролунав потужний вибух, в результаті якого дитина отримав численні поранення.

На місце події викликали правоохоронців, вибухотехнічну лабораторію, швидку допомогу та працівників відділу ювенальної превенції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дитину у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні на вулиці Космічній.

За попередніми оцінками лікарів, хлопчику вибухом відірвало ліву руку, осколками зрешетило ноги і ліве стегно. Крім того, малюк отримав відкриту травму живота.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.