У Дніпрі відбуваються не тільки важливі і серйозні події, трапляються і курйозні випадки. Карантин виявився загальним в буквальному сенсі і торкнувся місцевих тварин. У селищі Ігрень з'явилося стадо кіз в масках. Жителі сфотографували це чудо природи і виклали в мережу, пише Дніпровська панорама з посиланням на місцевий паблік у соцмережах.

Кози на пасовищі в масках, Дніпро Фото: соцмережі

Автор фото і поста Ксенія Пантюшкина написала, що тепер можна з упевненістю сказати, що ми бачили всі, адже на Игрені кози пасуться в масках на місцевому лузі.

«Кози в масках! Тепер ви бачили всі! Сьогодні на Ігрені ціле стадо кіз паслося в масках», — написано в повідомленні.

Кози на пасовищі в масках, Дніпро Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Місцеві жителі здивувалися від такого повороту подій і розповіли про це в коментарях, що кози не можуть пастися в масках. Деякі коментатори припустили, що це фотошоп і заявили, що картинка створена для підняття настрою. Також зазначили, що в масках складно їсти, адже вони закривають пащу тваринам. Тому багато коментаторів зійшлися на думці, що це чиясь забава.

Кози на пасовищі в масках, Дніпро (коментарі) Фото: соцмережі

Варто відзначити, що карантин став приводом для ще одних змін. У Києві заговорили про підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі з-за малої кількості пасажирів. Вже озвучена перспектива підвищення вартості проїзду в кілька разів. Вартість проїзду зросте в 4-5 разів і досягне рекордних 28-32 грн. Ці гроші четверо пасажирів віддають за проїзд у таксі в одному напрямку.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві можуть піднятися ціни на проїзд у маршрутках.

Знай повідомляв, що львів'янам влаштують театр під балконами.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі почали курсувати автобуси.