В Дніпрі може істотно подорожчати вода. Це відбулося якраз після місцевих виборів, які призначені на найближчі місяці. Дана інформація опбуликована на сайті КП "Дніпроводоканал".

У Дніпрі пройшли громадські слухання питання про необхідність встановлення нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2021 рік. Обговорення питання велося в онлайн-форматі. Під час цього діалогу стало зрозуміло, що в наступному роки жителя Дніпра будуть платити за воду і за каналізацію 27,61 грн.

Як не дивно, причиною подорожчання тарифу є подорожчання електроенергії для КП "Дніпроводоканал". Також з'явилася інформація про те, що стали дорожче і реагенти, які використовуються для очищення та дезінфекції води. у нову ціну заклали і необхідність ремонту обладнання та труб. Не обійшлося і без компенсації зменшення обсягів реалізації послуг водопостачання та водовідведення.

Тарифи на воду в Дніпрі Фото: Дніпровська панорама

Варто відзначити, що в Україні "зелена" енергетика переживає складні часи. Зараз інвестори в цю галузь генерації електрики сподіваються на швидке підписання меморандуму між урядом України і з усіма зацікавленими сторонами, щоб якнайшвидше вирішити всі проблеми цього сектору економіки.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, в електроенергія, вироблена на атомних електростанціях не може коштувати 2 центи. В Європі середня ціна такої енергії становить 6-7 євроцентів. в Україні ж вона продається по 3 центи. Таку інформацію озвучив керуючий партнер компанії UDP Renewables Сергій Євтушенко. тому найближчим часом варто чекати подорожчання і цього ресурсу.

Нагадаємо, Знай писав, що інвестори в "зелену" енергетику сподіваються на швидке вирішення проблем галузі.

Знай повідомляв, що електроенергія від АЕС не може коштувати 2 центи.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні можуть різко зрости ціни на продукти.