У Дніпрі, вочевидь, назріває новий скандал, в якому замішані співробітники Дніпровської міської ради за крадіжки дезінфікуючого засобу. Про це повідомляє місцевий Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

У Дніпрі співробітники міськради вкрали антисептик з під'їзду / скріншот з відео ТСН

На тлі пандемії коронавіруса в Україні, за рішенням місцевої влади у деяких житлових будинках, що знаходяться на міському забезпеченні, проводиться регулярна дезінфекція під'їздів. Більш того, в Дніпрі співробітники Дніпровського міськради уповноважені роздавати мешканцям будинків дезінфікуючі засоби і вішати їх на першому поверсі житлового будинку.

Але не тут-то було – в одному з будинків Дніпра мешканці написали іронічне оголошення, звернувшись до все тих же працівників Дніпровської міської ради. За їх словами, працівники вкрали з під'їзду прикріплену пляшечку з антисептиком. Як саме вони про це дізналися не уточнюється, мабуть, мешканцям вдалося знайти винуватців "злочину" за відеокамерами, встановленими у під'їзді.

У Дніпрі співробітники міськради вкрали дезінфектор з під'їзду / фото: Telegram Х**вий Дніпро

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що раніше заступник мера Дніпра Михайло Лисенко у програмі "Шах і мат" на Відкритому розповідав, як і чим в Дніпрі обробляють під'їзди. Зі слів чиновника, дезінфекція проводитися за допомогою спеціального розпилюючого обладнання, який наповнюється хлоровмісних засобом. Лисенко пояснив, що обробку проходять всі під'їзди, які знаходяться на балансі міської ради.

За стандартом обробляється лише перший поверх і ліфт у під'їзді, однак якщо в будинку був зафіксований випадок зараження на COVID-19, то дезінфекція відбувається на всіх поверхах.

Нагадаємо, раніше мер Дніпра показав всій країні, як потрібно працювати навесні.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі школярка створила справжній порятунок для медиків.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі показали кіз із захисними масками на мордах.