У Дніпрі директору підприємства з обмеженою відповідальністю оголосили про підозру через заволодіння 7 мільйонами гривень, виділених на капітальний ремонт двох шкіл. Про це повідомила прес-служба Прокуратури Дніпропетровської області.

У Дніпрі підрядник заволодів 7 мільйонами гривень, виділені на ремонти шкіл / скріншот з відео

Повідомляється, що ще в 2019 році дніпровський підрядник уклав договір з Дніпровською міською радою на проведення капітального ремонту приміщень у двох школах. Але замість ремонту, підрядник вирішив заволодіти коштами, виділеними на ремонт, оформивши в якості субпідрядників кілька фіктивних підприємств, яким в слідстві переводив виділені гроші.

Керівник компанії свідомо знав, що ремонти в приміщеннях шкіл не будуть виконані в повному обсязі згідно заявленим стандартам. За підсумком, недобросовісний чиновник завдав шкоди місту своїми діями в розмірі 7 мільйонів гривень.

У Дніпрі підрядник заволодів 7 мільйонами гривень, виділені на ремонти шкіл / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відповідно до процесуального керівництва Дніпровської місцевої прокуратури №4 директору вказаного підприємства було оголошено підозру в порушенні ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах). На даний момент триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше стало відомо про корупційне тлі навколо Владислава Криклія.

Як повідомляв портал Знай.иа Тимошенко пропонує провести аудит корупційних оборудок в "Укрзалізниці".

Також Знай.иа писав, що Тимошенко пообіцяла витрусити всі нутрощі корупціонерам.