Дніпровські футбольні фанати вирішили облагородити легендарну алею ім. Кучеревського, що веде до стадіону "Дніпро-арена", провівши суботник. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор", надавши фото і відео з місця події.

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

Відомо, що ще в 2008 році Дніпровський міська рада прийняла рішення про перейменування пішохідного бульвару біля стадіону "Дніпро-арена" в честь легендарного тренера Кучеревського. У тому ж році влада міста почала проводити там будівництво 4-поверхового комплексу, який передбачав під собою готель, ресторани і кафе, торгові й офісні приміщення. Все це планували закінчити вже до 2011 року, проте велика частина так і не була приведена до реальності, а все те, що встигли побудувати, швидко прийшло в занепад.

Фанати футбольного клубу "Дніпро" не змогли більше дивитися на руйнування улюбленого місця, вирішивши організувати відновлювальний суботник. Вони пояснили, що не раз зверталися за допомогою до влади міста, однак ті так і не відреагували належним чином. Один з учасників суботника розповів, що ідея про прибирання з'явилася у них вже давно, оскільки кожен раз, проходячи по бульвару на тренування, було неприємно спостерігати за відсутністю дерев, лавочок, ліхтарів, мармурового обладнання.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

Молодий чоловік зазначив, що бульвар був названий на честь легендарної футбольної особистості, тому фанати вирішили відновити це місце, щоб ім'я Кучеревського не загубилося в історії. За підсумком суботника хлопцям вдалося почистити і пофарбувати перила, пофарбувати стіни, зафарбувати рекламу наркотиків та інше. Ті ж, хто не зміг прийняти участь у суботнику, підтримали ініціативу в грошовому еквіваленті, зібравши за підсумком 8 тисяч гривень.

У Дніпрі футбольні фанати провели суботник біля стадіону Дніпро-арена / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше колишній капітан команди "Дніпро" і Збірної України Віталій Мандзюк розповів про деталі розмови з Ігорем Коломойським.

Як повідомляв портал Знай.иа під Дніпром комунальники замість дерев спилюють надгробки.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі продовжує діяти ініціатива "Чистодяка", завдяки їй, городяни можуть обміняти сміття на подарунки.