У Дніпрі послабили карантин і запустили понад 50 маршрутів громадського транспорту. Щоб ним скористатися, крім спецбілетів, потрібно користуватися так само засобами індивідуального захисту, але на жаль далеко не всі пасажири це роблять. водій однієї з місцевих маршруток знайшов вихід з положення і роздає людям безкоштовні рукавички для рук і маски.

Відповідальний і турботливий водій, вчинками якого захоплюються пассажиоы працює на маршруті № 136А.

маршрутка, скріншот із відео
маршрутка, скріншот із відео

Про цього дивовижного водія розповіли очевидці в чаті міського департаменту транспорту. Люди розповіли про те, що приємно здивовані тим, що робить маршрутник.

"Рідкість, але буває і таке! Маршрутка № 136a, бортовий номер АЕ 5485 ПК. Водій перевіряє документи, наявність засобів індивідуального захисту. Якщо чогось немає, то дуже ввічливо вибачається і висаджує людей.Якщо у пасажира немає рукавичок, пропонує їх взяти безкоштовно. Роздає медичні, гумові маски.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

З таким ставленням шанси на поширення COVID-19 в Дніпрі, зводяться до мінімуму. Хотілося, щоб таких водіїв було побільше і керівництво їх якось заохочувало", — написав користувач чату Андрій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі транспорт виходить з карантину, але крутити баранку нікому

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками "пі**уйте на тролейбус"

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі метро виходить з карантину - коли можна пірнати в підземку