У Дніпрі на ж/м Тополя, за школою № 53 стався неприємний інцидент - спортсменка накинулася на маленьку собачку. Про це розповіли у виданні "Дніпровська панорама", посилаючись на пост Світлани Тимошкіної в соцмережі Facebook.

Так, господиня песика опублікувала у соцмережі повідомлення, де розповіла про подію.

Жінка вигулювала собаку за школою коли помітила, що якась особа кидає в її вихованця землю і каміння. У повідомленні зазначено, що кривдницею собачки виявилася місцева спортсменка, яка займалася в балці.

Після конфлікту спортсменка викликала наряд поліції і заявила, що собачка її подряпала.

“Сьогодні 18 травня на ж/м Тополя-2 в балці за школою № 53 спортсменка 1,40 м зростанням кидався в мою маленьку собачку камінням і землею (це вже 2 міс конфлікт, т. до спортсмени ховаються від поліції в балці за порушення карантину і штрафу 17 тис), потім викликала поліцію, зняла штани і показала довгу подряпину біля паху що її порвала моя собачка” - написала Світлана Тимошкина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами господині тварини, прибулі на місце поліцейські вели себе досить агресивно, тому вона була змушена викликати другий наряд для перевірки першого.

“Поліція заявила, що на місці цієї спортсменки взагалі б цю собачку застрелила б” - додала господиня собачки.

До посту вона додала фотографію “агресивного” вихованця.

“У людей на карантині поїхав дах, фото страшної собачки додаю” - закінчила повідомлення Світлана Тимошкина.

Geplaatst door Светлана Тимошкина op Maandag 18 mei 2020

Варто відзначити, що думка користувачів в коментарях розділилося. Деякі підтримали господиню собачку, а інші висловили невдоволення з приводу вигулу собак у громадських місцях.

Коментарі до допису Світлани Тимошкіної в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, раніше вівчарка вкрала піжаму господині і стала зіркою мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Києвом неадекват розстріляв сусідський туалет.

Також Знай.uа" писав, що в Запоріжжі пес в погонах відшукав зниклої дитини.