Для бізнесменів Дніпра продовжили дію зниженої ставки єдиного податку до 30 червня. Таке рішення прийняли під час 57-ї чергової сесії міськради. Депутатський корпус підтримав це рішення одноголосно.

Про це повідомляє Інформатор Гроші.

Мер Дніпра Борис Філатов відзначив, що в умовах пандемії та економічної кризи в мерію звертається чимало підприємців з проханнями про допомогу, в тому числі щодо зниження податкового навантаження:

"Ми йдемо їм назустріч - у межах компетенції місцевого самоврядування. Сьогодні продовжили ще на місяць так звану податкову пільгу для ФОП першої і другої категорій",- сказав Філатов.

Борис Філатов, фото Facebook
Борис Філатов, фото Facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ще майже півтора місяця понад 22 тис. міських ФОПів зможуть отримати пільгу. Так, для бізнесменів першої групи платників податків ставка на період з 1 травня по 30 червня становитиме 0%. Друга група буде платити на половину менше.

Нагадаємо, що ще 22 квітня на сесії міської ради Дніпра чиновники прийняли рішення надати допомогу малому бізнесу Дніпра у вигляді пільги на сплату єдиного податку для підприємців 1-ї та 2-ї групи єдиного податку.

"Це рішення прийнято поки на місяць, і будемо дивитися за розвитком ситуації: скасують карантин — будемо дивитися далі, не скасують — будемо продовжувати пільги підприємцям", — прокоментував рішення мер Дніпра Борис Філатов.

бізнес в Україні, фото Pxhere
бізнес в Україні, фото Pxhere

Тепер цю пільгу продовжили.

Підприємці 1-ї групи — дрібні торгові точки з оборотом до 300 тисяч гривень в рік. Таких у місті майже 3500 чоловік. 2-я група — більш великий бізнес з річним доходом до 1,5 мільйонів гривень, а таких у місті близько 18 тисяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Грошова допомога українцям після карантину — скільки отримають діти, Фопи і лікарі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Втратили через пандемії роботу українці дожили до допомоги — як і скільки громадяни отримують "на руки"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові разьяренные бізнесмени "Барабашово" оточили поліцію, на Кернеса надії немає