У вівторок, 19 травня, у Дніпрі сталася сутичка між співробітниками Патрульної поліції і групою з 20 невідомих осіб. Детальніше про подію розповідає прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

У Дніпрі 20 людей влаштували бійку з поліцією / фото: Національна поліція

Повідомляється, що вранці, 19 травня, у місті Дніпро по вулиці Короленка співробітники правоохоронних органів зупинили автомобіль Audi A4. Як з'ясувалося в результаті перевірки, машина перебувала в розшуку в місті Маріуполь Донецької області. Для подальшого з'ясування обставин на місце подій прибув наряд слідчо-оперативної групи Шевченківського відділення поліції.

Коли правоохоронці приступили до фіксації події, на місце прибуло близько 20 людей знайомих водія і пасажира зупиненого авто. Вони вели себе агресивно і всіляко намагалися перешкодити роботі поліцейських. Зловмисники вихопили з рук правоохоронця мобільний засіб відеозапису і застосували фізичну силу. У той же час, учасники події спробували втекти на тому ж автомобілі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Дніпрі 20 людей влаштували бійку з поліцією / фото: Національна поліція

Одного з учасників справи поліція затримала згідно зі статтею 208 КК України, на даний момент правоохоронці оголосили чоловікам про підозру. Крім того, на учасників події були відкриті кримінальні справи за ч. 2 ст. 342, яка говорить про опір представнику влади і т. д., а також за ч. 2 ст. 345, яка говорить про погрози або насильство щодо працівника правоохоронних органів. На даний момент ведеться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі перекинувся автомобіль Cherry в слідстві п'яного водіння.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві 12-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що для бізнесменів Дніпра продовжили дію зниженої ставки єдиного податку до 30 червня.