Мешканці Дніпра почали масово скаржитися на місцевих маршрутників, які відмовляються безкоштовно перевозити пільговиків навіть за умови наявності відповідних документів та спеціального квитка. Про це повідомляє видання Dnepr.info.

У Дніпрі жителі масово скаржаться на відмову водіїв перевозити пільговиків безкоштовно / скріншот з відео

За розповідями дніпровських городян, подібні ситуації виникали на маршрутах № 59, 86, 120 та інших. Але з усіх зміг відзначитися водій маршруту № 88А, який курсує від вулиці Байкальської до вулиці Глінки. Він вивісив у салоні свого автобуса оголошення "Без пільг".

На такі ситуації не змогли не відреагувати в Департаменті транспортної інфраструктури міської ради Дніпра. Представники відомства повідомили, що безкоштовний проїзд для пільгової категорії населення діє, а водіїв, які не погоджуються виконувати правила, карають за самоуправство.

Діють. Водія вже караємо. Це водій повісив. У парку у всіх перевіряли, — відповіли в департаменті з приводу ситуації в автобусі № 88А.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У Дніпрі жителі масово скаржаться на відмову водіїв перевозити пільговиків безкоштовно / скріншот з відео

Варто також нагадати, що раніше директор Департаменту транспортної інфраструктури ДМР заявляв, незважаючи на те, що в громадському транспорті міста з 12 травня ввели оплату за проїзд, для пільгової категорії населення він як і раніше залишається безкоштовним за умови надання відповідного документа та спеціального пропуску. Крім цього, пільговики повинні мати при собі посвідчення особи і кошти індивідуальної захисту у вигляді масок і рукавичок. Водіям також заборонено перевозити стоячих пасажирів – кількість людей в салоні має відповідати кількості сидячих місць.

Нагадаємо, раніше дніпровський водій маршрутки роздавав своїм пасажирам маски і рукавички.

Як повідомляв портал Знай.иа Денис Шмигаль розповів, коли в Дніпрі відкрию метро.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки не пускав в салон пільговиків.