До дніпровського суду направили кримінальну справу, в якій йдеться про незаконне присвоєння співробітницею банку понад 19 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської прокуратури №2.

У Дніпрі співробітниця банку незаконно заволоділа 19 мільйонами гривень клієнтів / скріншот з відео

Повідомляється, що зловмисниця підробила довіреності на депозити 5 вкладників банку, які дозволили їй розпоряджатися коштами на свій розсуд. За підсумком вона змогла заволодіти 19,3 мільйонами гривень. Надалі співробітниця банку витратила "зароблене" на свої потреби.

Дніпровська прокуратура №2 Шевченківського району відкрила кримінальне провадження та направила до суду обвинувальний акт, в якому йдеться про звинувачення співробітниці комерційного банку за скоєння кримінальних правопорушень. Правоохоронці приписали їй звинувачення за ч. 5 ст. 191 і ч. 4 ст. 358 КК України, в яких йдеться про заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, а також про використання завідомо підробленого документа.

У Дніпрі співробітниця банку незаконно заволоділа 19 мільйонами гривень клієнтів / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент триває досудове розслідування, в ході якого підозрювана в повному обсязі виплатила компенсацію потерпілим сторонам. Зараз суд розглядає кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі спіймали грабіжника-ласуна.

Як повідомляв портал Знай.иа в Одесі таксистка привласнила гроші клієнтки поки вона спала в дорозі.

Також Знай.иа писав, що Дубинський показав, як керівництво Приватбанку насильно змушує мовчати своїх співробітників.