Місцеві жителі Дніпра помітили в місті відмінне місце для весняних фотографій – користувач Facebook Юрій Савенков опублікував кадри галявини, яка буквально всіяна червоними квітами.

У Дніпрі знайшли макове поле для селфи / фото: facebook.com/groups/351358968781031

З нинішніми природними умовами зустріти поле, засіяне квітами, досить складно, оскільки практично все пусте місце вже забудоване будинками або заросло густим лісом. Однак, на околиці Дніпра місцевий житель Юрій Савенков помітив унікальне місце, яке стало б чудовим фоном для фотосесії. Він показав кілька кадрів галявини, зарослої маками. Вона буквально нагадує червоне ковдру.

Юрій Савенков повідомив, що макова поляна знаходиться в районі "Золоті ключі" біля віадука.

У Дніпрі знайшли макове поле для селфи / фото: facebook.com/groups/351358968781031

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати, що раніше еколог-біолог Ігор Матвий на своїй сторінці в Facebook поділився ще одним місцем для селфи неподалік від Дніпра. Він розповів, що біля села Краснопілля можна знайти поле диких маків, причому побільше того, що ми показували раніше. Блогер зазначив, що це просто найкраще місце для фотосесії в цьому році.

У Дніпрі знайшли макове поле для селфи / фото: facebook.com/matvii.ihor

У Дніпрі знайшли макове поле для селфи / фото: facebook.com/matvii.ihor

Як дістатися?

Поле диких маків можна знайти в Краснопіллі на перетині Криворізького шосе і вулиці Безлісій. Дістатися з Дніпра туди можна 261 автобусом, який відправляється з площі Старомостова. Далі вийти біля Краснопільського кладовища і близько 15 хвилин пройтися пішки вздовж шосе.

Geplaatst door Игорь Матвий op Woensdag 13 mei 2020

Нагадаємо, раніше батьки ж/м Кротова в Дніпрі своїми руками побудували дитячий майданчик.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі з'явилися собаки еко-активісти.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі врятували життя дівчинці, якій поставили неправильний діагноз.