У Соборному районі Дніпра по вулиці Мільмана сталася крадіжка велоиспеда, винуватцем якої став невідомий чоловік. Користувачка Оксана Трофимук поділилася відео з місця події, опублікувавши його в групі "Соборний район (ж/м Победа1-6, Сокіл 1-2, Дніпро)" в Facebook.

За словами Оксани Трофимук, подія сталася у п'ятницю, 22 травня, близько 5:10 години ранку. Вона розповіла, що в приватному секторі, на вулиці Мільмана, невідомий заліз у двір і вкрав велосипед. Жінка попросила зробити максимальний репост, щоб злодій зміг прославитися.

На публікованному відео можна помітити, як зловмисник перебирається через два паркани (спочатку сусідського, а потім дома, де скоїв крадіжку). Після він ховається за двома легковими машинами, що стоять у дворі, і вже зі сміливістю забирає велосипед і несе його до паркану. Невідомий перекинув через огорожу спочатку двоколісного, а після і сам забрався і зник. Поліція не змогла упізнати злодія, оскільки той дотримувався маскового режиму, закривши собі половину обличчя.

Якщо ви раптом впізнаєте чоловіка на відео, зверніться до власника велосипеда або зателефонуйте на гарячу лінію "102".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У Дніпрі невідомий вкрав велосипед з приватного сектора / скріншот з відео

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі розстріляли місцевого прокурора.

Як повідомляв портал Знай.иа стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі 6-місячний малюк подавився пакетом і помер на руках у батька.