В Україні 16-річна дівчинка-підліток народила дочку вагою 690 грамів і всім серцем бажає врятувати її життя. Про це розповіли на порталі "Дніпровська панорама” посилаючись на пост волонтерки Злати Некрасової в соцмережі Facebook.

Волонтерка повідомила, що медики Дніпра прийняли пологи у дівчинки 16-ти років на 31-му тижні вагітності. У дівчинки була затримка розвитку плода і медикам довелося робити кесарів розтин. В результаті вони дістали дитину вагою 690 грамів.

На рідних дівчинки розраховувати не доводиться. Мати страждає алкоголізмом, а з батьком підліток не спілкується. Єдиний люблячий член сім'ї це бабуся, але вона паралізована і не може нічого зробити.

"Сьогодні о 8 ранку мені подзвонила дівчинка 16 років, у голосі тремтіння і відчай! Їй зробили кесарів на 31 тижні вагітності, дістали дитинку вагою 690 грамів. У неї була затримка розвитку плода( Мама рожениці п'є, з батьком дівчинка не спілкується, бабуся яка могла б їй допомогти-паралізована!" - написала Злата Некрасова.

Волонтери просять допомоги всіх небайдужих.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В кінці повідомлення Злата Некрасова залишила рахунок, на який йде збір коштів для допомоги дитині.

"Дуже прошу Вашої підтримки. Ставте + в коментарях хто з нами. Спасибі за те, що Ви є. 5168745605216552 Тільки разом! Прошу максимальний репост!" - закінчила звернення волонтерка.

Шок! Малыш весом 690 грамм. Мои хорошие, знаю что совсем недавно каждый из Вас помогал другому малышу. Но я не смогла пройти мимо этой ситуации. Сегодня в 8 утра мне позвонила девочка 16 лет, в голосе дрожь и отчаянье! Ей сделали кесарево на 31 неделе беременности, достали ребёночка весом 690 грамм 😱 У неё была задержка развития плода( Мама роженицы пьёт, с отцом девочка не общается, бабушка которая могла бы ей помочь-парализована! Знаю, Вы сейчас можете подумать: -Чем она думала? Но это уже произошло, и необходимо спасать малыша. Она прислала список медикаментов, лекарства очень дорогостоящие. В больнице их нет. Один из препаратов «Биовин». Дай Бог чтобы малыш окреп. Ему очень нужна наша с Вами помощь. Ребеночку сегодня 3-й день. До сих пор лекарств нет. На остатке после предыдущего сбора есть немного денег, сейчас я поеду куплю всё необходимое. Но такие списки будут ежедневно. Очень прошу Вашей поддержки. Ставьте + в комментариях кто с нами. Спасибо за то, что Вы есть ❤️ 5168745605216552 Тільки разом! Прошу максимальный репост!

Geplaatst door Злата Некрасова op Vrijdag 22 mei 2020

Нагадаємо, що мама важко хворої дівчинки з Тернополя просить про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.иа" 12-річний хлопчик придумав, як допомогти лікарям.

Також Знай.иа" писав, що у Львові недобудований будинок забрала життя дитини.