У п'ятницю, 22 травня, стало відомо про те, що Національна поліція України відкрила кримінальну справу стосовно підробки і продажу перепусток для громадського транспорту.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів побачили в мережі оголошення про продаж таких перепусток, і вартість однієї становила близько 350 гривень.

Чоловікові загрожує термін за підробку пропусків на транспорт, фото: Національна поліція

Співробітники правоохоронних органів встановили, що до цього злочину причетний керівник одного з підприємств, яке розташовується в місті Дніпро.

Вся справа в тому, що чоловік мав доступ до офіційних бланків, і це дало йому можливість встановити продаж перепусток в громадський транспорт на час карантину через інтернет.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Примітний той факт, що в цю схему він втягнув і членів своєї сім'ї, включаючи малолітнього сина, який поширював інформацію про це в соціальних мережах. Хлопчику всього 12.

За фактом злочину, поліція була змушена відкрити кримінальну справу за ч. 1 ст. 358, в якій йдеться про підробку документів. Зараз триває досудове розслідування, в ході якого буде вирішуватися доля чоловіка.

Нагадаємо, що вже більше двох місяців, по всій Україні перестав ходити громадський транспорт для звичайних громадян, і тепер туди пускають за спецперепустками, і певна кількість людей, так як по всьому світу поширюється епідемія коронавіруса, і існує величезна ймовірність заразитися.

Нагадаємо, у МОЗ заявили, що 11 областей в Україні не готові до ослаблення карантину

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі метро виходить з карантину

Також Знай.uа писав, у Тернополі збунтувалися проти домашнього ув'язнення на карантині