Автомобільний міст через затоку Каховського водосховища в районі села Олексіївка Нікопольського району впав ще 20 травня. Фура, яка в цей момент їхала по мосту, досі звисає з конструкцій у воду. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Дніпропетровської області.

В результаті аварії вантажного автомобіля Iveco водій дивом не постраждав, але весь його транспортний засіб опинився у воді, за винятком кабіни. У причепі – металеві труби вагою понад 20 тонн, які ускладнюють процес підняття вантажівки.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: Новини Дніпра
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сам автомобіль важить майже 16 тонн. При цьому варто враховувати той факт, що конструкції моста знаходяться в аварійному стані і можуть не витримати навантаження.

У ДСНС відзначають, що витягнути авто на сушу практично неможливо. Щоб його прибрати, задіяли плавучий кран з «Нікопольського річкового порту», перед цим поглибивши дно в районі обвалу. Поки що вдається витягати з води тільки труби, роботи з підйому самої фури ще попереду.

Нагадаємо, поки Зеленський розповідав про нові мостах в воду впала переправа траси національного значення.

Як повідомляв портал Знай.uа у Києві обвалилася частина Паркового (пішохідного) мосту через Дніпро

Також Знай.uа писав, українці обрушили на Зеленського хвилю критики після прес-конференції