З понеділка, 25 травня, у Дніпрі відновлять роботу автовокзали приміського і міжобласного призначення в якості нового етапу пом'якшення карантину. Про це повідомляє видання "Дніпровська панорама", посилаючись на повідомлення управління транспорту ДнепрОГА.

Повідомляється, що з понеділка будуть функціонувати всі автовокзали мережі "ДОПАС" у Дніпропетровській області, а також автостанція "Лівий Берег". Для того, щоб максимально убезпечити процес перевезень, керівництво автостанцій встановило у кожного виходу на платформу ємність з антисептиком, завдало спеціальну розмітку біля кас для дотримання дистанції 1,5 метра, а також прибрало лавки із зали очікування.

У Дніпрі відновлять роботу автовокзали / фото: Дніпровська панорама

Крім цього, для охорони, касирів і диспетчерів був проведений інструктаж про дотримання санітарних норм. Тепер, в автобуси не будуть допускатися особи без наявності індивідуальних засобів захисту у вигляді маски/респіратора.

По більшій частині з Дніпра курсуватимуть внутрішньообласні рейси. Автобуси їхатимуть до Підгороднєго, Новомосковська, Павлограда, Межової, Обухівки, Царичанки, Петриківки, Кам'янського, Кривого Рогу та інших населених пунктів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Дніпрі відновлять роботу автовокзали / фото: Дніпровська панорама

Адміністрація автовокзалу рекомендує пасажирам купувати квитки в онлайн-режимі через сайт www.24bus.com.ua однак касами все ж буде можливість скористатися.

Нагадаємо, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські маршрутники відмовляються безкоштовно перевозити пільговиків.

Також Знай.иа писав, що в Дніпровському міськраді пояснили, коли відновлять роботу громадського транспорту для всех.