З понеділка, 25 травня, у Дніпрі продовжують відновлювати транспортне сполучення, випускаючи на маршрути все більше громадського транспорту. Про нові автобусні маршрути розповідає видання "Наше Місто".

Незважаючи на те, що з 24 травня громадський транспорт Дніпра почав перевозити пасажирів без спеціальних квитків, по місту курсують далеко не всі маршрути, що викликає обурення у городян. На тлі цього місцева влада вирішила відновити роботу ще 8 автобусних маршрутів. Зокрема, почнуть функціонувати автобуси №11, 36, 42, 44, 60, 95а, 156а і 177.

З 24 травня городянам немає необхідності оформляти спеціальний квиток для допуску на громадський транспорт, проте деякі правила все ж збереглися. Зокрема, водій чи кондуктор не має права запускати салон пасажирів без масок і рукавичок, а також їх кількість не повинна перевищувати кількість сидячих місць.

У Дніпрі відновлять роботу ще 8 міських маршруток / фото: Департамент Транспорту ДМР в Telegram

Варто відзначити, що крім міського транспорту в Дніпрі відновили роботу приміські автобуси. У місті почали функціонувати автовокзали, з яких курсують внутрішньообласні маршрути. Зокрема, можна потрапити в Кам'янське, Кривий Ріг, Павлоград, Царичанку, Підгороднє, Петриківку і так далі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровські маршрутники відмовляються безкоштовно перевозити пільговиків.

Також Знай.иа писав, що в Дніпровському міськраді пояснили, коли відновлять роботу громадського транспорту для всех.