В останній тиждень весни жителі Дніпра не зможуть похвалитися літніми шортами і босоніжками, оскільки в місто насувається негода. Про майбутні опади повідомляє Укргідрометцентр.

Згідно з даними Укргідрометцентру, протягом усього тижня в Дніпрі очікуються зливи, часом навіть з грозами. Опади будуть йти буквально кожен день, а середня температура повітря вдень коливатиметься від 15 до 23 градусів тепла.

У Дніпрі весь тиждень будуть йти дощі / фото: Укргідрометцентр

У понеділок, 25 травня, нічна температура повітря знизиться від 7 до 9 градусів тепла, а вдень коливатиметься від 16 до 18 градусів тепла. Крім цього, дніпрян очікує сильний вітер і дощова погода.

У вівторок, 26 травня, дніпрян очікує незначне похолодання, а до опадів додасться ще й гроза.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У Дніпрі весь тиждень будуть йти дощі / скріншот з відео

У середу, 27 травня, в Дніпро все ж прийде потепління, однак дощі і грози не залишать городян у спокої, як і відчутний вітер. Сильних шквалів не передвіщається, однак у відомстві не радять паркувати машини під деревами або ненадійними конструкціями.

Така погода протримається аж до суботи, 30 травня. Остання субота місяця хоч і пройде без опадів, проте в неділю вони знову можуть повернутися на вулиці міста.

Нагадаємо, раніше дніпряни помітили в небі коня з хмар.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прогноз погоди на літо покаже норовливий характер – раптові опади і температурні гойдалки

Також «Знай.ua» писав, що Прогноз погоди на червень буде аномальним – холодний циклон змістить початок літа