У понеділок, 25 травня, в місті Павлоград, Дніпропетровської області, пройде прощання з 26-річним Євгеном Жаріковим, який служив з 26 окремій повітряно-десантній бригаді. Про це у Facebook повідомила волонтер Анна Третяк-Прудська.

За інформацією волонтера, хлопець хоч і брав участь у бойових діях, проте загинув поза їх зони. На жаль, точна причина смерті невідома, а рідним лише прислали повістку про смерть Євгена Жарикова. На момент смерті йому було лише 26 років.

Ганна Третяк-Прудська написала, що загиблий не сильно відрізнявся від решти військових, проте завжди був готовий прийти на допомогу. Він кілька разів стрибав з парашутом, а коли йому було страшно, він разом з іншими не подавав виду, перетворюючи ситуацію на жарт.

За словами його друзів, Євгеній рідко вдавався спогадами про минуле, а на майбутнє мав гідні плани. Зокрема, молодий чоловік хотів відправитися в Київ. Бабуся загиблого хлопця повідомила з сльозами на очах, що по завершенню служби він хотів відправитися в університет і вивчати гуманітарні науки.

Сьогодні похорон 25.05.20! Вшануймо пам'ять бійця 25 Окремої Повітрянодесантної Дніпропетровської Бригади Жарікова...

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Geplaatst door Анна Третьяк-Прудская op Zondag 24 mei 2020

Сьогодні, 25 травня, Жарикова Євгена Ігоровича, бійця 25 окремої Дніпропетровської повітряно Бригади, привезуть в Павлоград.

Прощання відбудеться о 10.30 за адресою вул. Заводська буд.41 (р-н Хімзавод).

Поховання пройде на кладовищі в селі Веселе о 12.00.

Нагадаємо, раніше у відомої дніпровської скрипальки виявили рак.

Як повідомляв портал Знай.иа стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі невідомий розстріляв місцевого прокурора.