У місті Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області, загубилася маленька дівчинка 3-4-х років, однак спільними зусиллями городян і поліції її маму вдалося розшукати. Про подію повідомляє "Дніпро оперативний".

За інформацією видання, в суботу, 23 травня, приблизно о 12 годині дня городяни виявили маленьку дівчинку, не старше 3-4-х років біля будинку №8 по вулиці Ніколенко. Небайдужі жителі міста звернулися в поліцію, яка по приїзду почала розшукувати зниклу маму.

На час пошуків дівчинку відправили в міську дитячу лікарню №6. Повідомляється, що дівчинку звати Варя і вона ще погано розмовляє. Імовірно, зниклу маму звати Оля.

На щастя, завдяки спільній роботі співробітників поліції, ЗМІ та небайдужих городян, мама Оля все ж знайшлася і забрала маленьку дочку. На даний момент дівчинка перебуває в безпеці.

В Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму / фото: Дніпро Оперативний

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що в Дніпрі байдужа мати кинула малюка з важким пороком серця. Про кричущий випадок розповіла місцева волонтер Олександра Сова-Тимощенкова на своїй сторінці в Facebook.

За словами Олександри, 10-місячний хлопчик зараз перебуває під опікою волонтерів та лікарів, оскільки у нього діагностували вроджений порок серця, спільний шлуночок. Його покинула рідна мати, тому зараз малюк залишився один на один з цим світом.

На даний момент вага 10-місячного хлопчика складає всього 4 кілограми. Олександра Сова-Терещенкова закликає всіх небайдужих долучитися і допомогти малюкові, оскільки лікарня не може забезпечити його всіма необхідними ліками для одужання.

У Дніпрі намагаються врятувати життя 10-місячному малюку з пороком серця / фото: facebook.com/profile.php?id=100000780326132

Нагадаємо, раніше в Дніпрі 16-річна дівчинка-підліток народила дочку вагою 690 грамів і всім серцем бажає врятувати її життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Чорноморську дівчатка-підлітки побили ровесницю.

Також Знай.иа писав, що медики Дніпра намагаються врятувати життя дворічного хлопчика, клоторый облився окропом.