Під вечір понеділка, 25 травня, на Набережній Заводській у Дніпрі 50-річному чоловікові стало погано за кермом, на місце прибула поліція і співробітники швидкої допомоги. Про подробиці події повідомляє видання "Інформатор".

За інформацією видання, чоловік перебував за кермом Subaru Tribeca, як раптом йому стало погано, і він втратив свідомість. Благо, на задньому пасажирському сидінні виявилася його дружина, яка змогла дотягнутися і зупинити автомобіль біля узбіччя, уникнувши аварії. Очевидець, що проїжджав повз, допоміг жінці і викликав на підмогу швидку допомогу.

У Дніпрі чоловік втратив свідомість за кермом і помер / фото: Інформатор

Першими до місця події прибули патрульні, які, після оцінки стану потерпілого, приступили до непрямого масажу серця. По приїзду медиків поліцейські передали чоловіка в їх руки. Близько години співробітники швидкої допомоги намагалися "запустити" серце чоловіка, однак так і не змогли – він помер, так і не прийшовши до тями. Приблизно о 18:50 лікарі констатували його смерть.

На даний момент всі подробиці події з'ясовуються, а що стало причиною смерті – невідомо. Повідомляється, що чоловікові було 50 років.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У Дніпрі чоловік втратив свідомість за кермом і помер / фото: Інформатор

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі дівчина розстріляла місцевого прокурора.

Як повідомляв портал Знай.иа у Чорноморську дівчатка-підлітки побили ровесницю.

Також Знай.иа писав, що стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.