У Дніпрі, в лікарні імені Мечникова лікарі зробили неможливе – врятовано життя двох бійців з Донбасу, які отримали, здавалося б, смертельні поранення. Про це повідомляє видання "Подробиці", посилаючись на сюжет телеканалу "Інтер".

Три доби лікарі дніпровської лікарні імені Мечникова боролися за життя двох поранених бійців з Донбасу. Їх поранення здавалися не сумісними з життям, однак через кілька днів боротьби їх вдалося врятувати.

Бійці були членами складу батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення "Луганськ-1". Кілька днів тому вони потрапили на ворожу міну, в слідстві чого їх командир, полковник Сергій Губанов, загинув, а хлопців терміново доставили в лікарню Мечникова.

По приїзду в медустанову бійці перебували у вкрай важкому стані. Лікарі діагностували множинні осколкові поранення, струс мозку та контузію. На даний момент хлопці знаходяться в реанімації і вже прийшли до тями. Їх життю наразі нічого не загрожує.

У Дніпрі врятували життя двох тяжко поранених бійців з Донбасу / скріншот з відео

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко, оперувати бійців почали кращі хірурги закладу. Медики довго думали над тим, як хлопці в принципі вижили після таких поранень. Головлікар повідомив, що грудну клітку одного з постраждалих проби восколок, розміром більше половини сантиметра – він увійшов через стенія і, по суті, ліг на серцеву сумку. На щастя, їх вдалося врятувати і на даний момент вони йдуть на поправку.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі втратив створення за кермом і загинув 50-річний чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі дівчина розстріляла місцевого прокурора.

Також Знай.иа писав, що стали відомі нові подробиці вбивства 12-річного хлопчика у Дніпрі.