У Дніпрі жителі житлового масиву Сонячний помітили місцевих бабусь за крадіжкою – пенсіонерки нахабно викопали квіти з клумби, які мешканці висаджували власними зусиллями. Про це повідомила Марія Братусь на своїй сторінці в Facebook.

У Дніпрі бабусі викрали квіти з клумби біля свого будинку / фото: Facebook Марії Братусь

Поки дніпровські комунальники облагороджують міські клумби гарними квітами, мешканці житлових масивів змушені за свій рахунок прикрашати клумби біля своїх будинків. Так, на житловому масиві Сонячний городяни висадили на клумбі різні квіти, включаючи братки, петунії та інші.

Однак, місцеві бабусі вирішили розгромити старання своїх сусідів, викопавши собі кілька горщиків свіжовисаджених петуній. Мешканці помітили таку нахабність і запропонували провести акцію – купити недорогих квітів і подарувати цим бабусям, щоб більше не крали.

В черговий раз обікрали клумбу, 5-6 петунії аж на 40грн. Але так прикро. Ніхто не спонсує, всі знають, що купуємо і висаджуємо все своїми силами. Пропоную акцію. Зараз повно розсади у базарів-зупинок-квіткових по 5-10-20грн. Купіть бабці біля під'їзду 5шт, у кого гаманець брендовий з вас 10 😉 Нехай радіють і не крадуть у інших. Ps. Так, бабульки, так, бачили, - пише Марія Братусь.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі групи "Сонячний Дніпро" відреагували на пропозицію дівчини, висловивши свою думку в коментарях під постом:

"Цілковите розчарування, ну як так можна ....."

"На моїй клумбі красиві пеларгонії мене радують не більше двох днів, решту часу вони радують злодіїв"

"Дуже шкода. Якщо буде зручно маякните, поділюся своїми квітами, живу в районі Воронцовського пляжу"

Коментарі під постом Марії Братусь в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Марії Братусь в Facebook / скріншот

Нагадаємо, раніше в Дніпрі співробітники комунального підприємства залатали діряву трубу за допомогою ніжок від дерев'яної табуретки.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпрянка 20 років збирала сміття і складировала у себе в квартирі.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі невідомий вкрав велосипед з приватного сектора.