Дніпрянам стали доступні безкоштовні медичні дослідження за деякими напрямками. Де і як можна отримати послуги повідомляється на сайт Дніпровського клінічного онкологічного диспансеру.

З кожним днем українці стали отримувати все більше медичних послуг на безоплатній основі, згідно з новими нормативами медичної реформи. Дніпровські медустанови не відстають від "тенденцій", порадувавши городян кількома безкоштовними дослідженнями.

зокрема, Дніпровський клінічний онкологічний диспансер надає безкоштовні обстеження за наступними напрямками:

  • Мамографія
  • Езгофагогастродуоденоскопия
  • Колоноскопія
  • Бронхоскопія

Дніпрянам розповіли, де і як можна пройти безкоштовне обстеження / скріншот з відео

ці послуги будуть надаватися амбулаторно, а для їх проходження необхідно мати направлення від лікаря. Для мамології існує також вікове обмеження – від 40 років і старше; для езгофагогастродуоденоскопия – від 50 років та старше; колоноскопія – від 40 років і старше; бронхоскопія – від 50 років і старше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Перед проходженням процедури пацієнт пройде консультацію у лікаря медустанови для виявлення протипоказань або інших важливих аспектів для проходження дослідження. Крім цього, лікар проаналізує більш ранні дослідження.

Звертайтеся за телефоном:

Мамографія — (098) 655-89-11

Ендоскопія — (098) 503-46-75

Нагадаємо, раніше в Дніпрі медики врятували тяжко поранених бійців з Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі втратив створення за кермом і загинув 50-річний чоловік.

Також Знай.иа писав, що львівські хірурги "воскресили" мозок напівживий пацієнтки, яка нічого не розуміла.