У Дніпровській обласної лікарні імені Мечникова святкує ювілей видатний академік і хірург-травматолог Олександр Лоскутов. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний лікар закладу Сергій Риженко.

У лікарні імені Мечникова в Дніпрі є привід для свята – шановний представник медичної професії Олександр Лоскутов святкує 70-річчя, з чим його вітають не тільки колеги, але і все місто.

Як написав головний лікар лікарні Сергій Риженко, Олександр Лоскутов провів за життя десятки тисяч операцій і врятував безмежну кількість життів. Фахівець розповів, що до іменника хворих привозять лише в крайньому випадку, коли надії на порятунок вже немає. Риженко зазначив, що Лоскутов відзначається мужністю, сміливими вчинками і вражаючим розумом, які виручали навіть тоді, коли життя зупинялася на лезі скальпелю.

У Дніпрі святкує ювілей знаменитий лікар Олександр Лоскутов / фото: Facebook Сергія Риженка

Відомо, що Олександр Лоскутов є представником фахівців серед хірургів-травматологів, а метою його життя є створення поколінь найкращих фахівців у цій області. Він володіє ступенем Академіка і завжди прагне до створення нових поколінь високопрофесійних фахівців.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Лікарня Мечникова цінує його любов і чесність. Олександр Лоскутов – обличчя справжнього АКАДЕМІКА. Йому сьогодні 70…, — дописав головлікар лікарні.

Нагадаємо, раніше дніпрянам розповіли, де і як можна пройти безкоштовне обстеження.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі медики врятували тяжко поранених бійців з Донбасу.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики не змогли врятувати життя 50-річного чоловіка, який втратив свідомість за кермом.