У середу, 27 травня, у Дніпрі по вулиці Новокримській сталася пожежа в житловому будинку, в результаті якого загинула місцева мешканка. Про подію повідомляє прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що 27 травня близько 7:02 на горячу лінію "101" надійшло повідомлення, що на вулиці Новокримській в під'їзді житлового двоповерхового будинку відчувається різкий запах диму. Відомство направило групу рятувальників на місце події з чергових відділень 5-ої і 19-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС в Дніпропетровській області.

У Дніпрі під час пожежі загинула жінка / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

По прибуттю з'ясувалося, що в квартирі, розташованій на першому поверсі, виникла пожежа. В ході неї у приміщенні вигоріли речі домашнього вжитку та меблі, крім того, було пошкоджено внутрішнє оздоблення стін у квартирі. У загальній складності пожежа охопила площу в 4 кв. м. Коли рятувальники ліквідували пожежу, було виявлено тіло жінки віком 55 років, яка була господаркою квартири.

Пожежу вдалося локалізувати до 7:16 і ліквідувати в 7:23. Для гасіння було залучено 11 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі 50-річний чоловік втратив свідомість за кермом і помер.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі п'яний водій намагався підсунути патрульним хабар.

Також Знай.иа писав, що киберполиция затримала днепрянина, якого підозрюють у розповсюдженні дитячих відео інтимного характеру.