Вже з 1 червня 2020 року дніпряни знову зможуть скористатися послугами "Укрзалізниці" для поїздки на чорноморське узбережжя. Про відкриття залізничного сполучення заявила прес-служба відомства на офіційній сторінці в Facebook.

З настанням карантину українцям довелося забути про поїздах на поїздах, та й взагалі на будь-якому виді громадського транспорту. Проте, обмеження потроху послаблюють, у зв'язку з чим "Укрзалізниця" вирішила відкрити свої двері для пасажирів.

Так, на офіційній сторінці в Facebook відомство повідомили радісну новину для дніпрян – з 1 червня запускається поїзд напрямком №53-54 "Дніпро-Одеса". З Дніпра він буде відправлятися о 19:10 і прибувати до Одеси о 6:28 на наступний день. З Одеси поїзд відправлятиметься о 20:59 та прибуватиме в Дніпро 8:48 на наступний день.

Укрзалізниця відновила роботу поїздів за 9 напрямами / фото: Facebook УЗ

На даний момент вартість найдешевших квитків становить 541,59 гривень і доступні лише купейні та люксові місця. При вході у вагон пасажирам будуть проводити температурний скринінг і перевіряти наявність захисних масок/респіраторів. Без них пасажир не буде допущений до поїздки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Згідно з постановою Кабміну, у поїздах продається лише 50% місць, за винятком поїзда №7/8 "Одеса – Харків", де буде доступно 100% місць. В УЗ настійно рекомендують скористатися онлайн-сервісом для покупки квитків, проте з 27 травня робота залізничних кас також була відновлена.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі відновили роботу ще 12 маршрутів громадського транспорту.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі відновили роботу метро.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі відновлюють внутрішньообласні рейси.