У вівторок, 26 травня, в місті Павлоград Дніпропетровської області, 12-річний хлопчик випав з вікна покинутого будинку. Про це повідомляє видання Павлоград.dp.ua, посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що трагедія сталася приблизно о 19 годині по вулиці Тельмана, на якій розташований недобудований будинок. Хлопця з місця пригоди забрала швидка допомога у важкому стані, направивши в лікарню інтенсивного лікування Павлограда. Пізніше, підлітка відправили в Дніпро за допомогою санавіації.

Як повідомили поліції, 12-річний хлопець випав з вікна недобудованого будинку з третього поверху, проте в ході огляду місця події правоохоронці встановили, що падіння сталося з другого. Тим вечір хлопець гуляв у занедбаному будинку разом з друзями.

У Павлограді з вікна закинутки випав 12-річний хлопець / скріншот з відео

У поліції розповіли, що сім'я і сам хлопчик характеризуються позитивно. Дитина не перебуває на профілактичному обліку в органах. Правоохоронці опитали всіх свідків події і на даний момент проводять слідчі дії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Користуючись нагодою, звертаємося до батьків. Під час літніх канікул у дітей буде багато вільного часу. Будь ласка, слідкуйте за дітьми. Адже дитячі пустощі можуть призвести до трагедії, — кажуть у поліції.

Нагадаємо, раніше дніпровські підлітки каталися на гойдалки і впали разом з нею.

Як повідомляв портал Знай.иа на Дніпропетровщині школярі зняли зворушливий ролик про останній дзвінок.

Також Знай.иа писав, що в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.